История

Дружеството „Светлю Шишков С” ООД е българска компания създадена през 1989г. с дългогодишен опит в сферата на производство и търговията на бойлери и промишлени съдове от неръждаема стомана.

Присъствието на дружеството на българския пазар е уникално с качеството на продуктите,което поддържа,диапазона на асортимента и не на последно място с индивидуалното отношение и внимание към всеки един клиент.

Смеем да твърдим,че сме единственият останал български производител,който може да задоволи желанията на всеки един потребител,да произведе всяко изделие от неръждаема стомана,което клиента поиска.

Дружеството е ориентирано към производството и търговията на електродомакински уреди,както на промишлени съдове от неръждаема стомана.

Дълги години от създаването си през 1989г. фирмата е съществувала под името ЕТ Светлю Шишков, след което през 2005г. сменя юридическата си форма на „Светлю Шишков С” ООД., под която съществува и днес.Още от самото начало налага продуктите си на българския пазар и става търсена от потребителите.

През годините оцеляването на дружеството е свързано с много разнообразни дейности.В началото на фирмената история се е занимавала с производство на бижута и търговия с битови електроуреди и електрически нагреватели.От 1995г. вече произвежда бойлери от неръждаема стомана,буферни и промишлени съдове.

Дружеството „СВЕТЛЮ ШИШКОВ ” е българска компания създадена през 1989г. с дългогодишен опит в сферата на производство и търговията на бойлери и промишлени съдове от неръждаема стомана.